امروزه در بخش پرداخت های ارزی بین المللی، نام های ویزا کارت (Visa Card) و مستر کارت (MasterCard) را بسیار می شنویم. آیا تا کنون از خود پرسیده اید پشت یک کارت ساده در ابعاد یک کارت بانکی معمولی، چه سیستمی وجود دارد که 56000 تراکنش در ثانیه را در سرتاسر جهان مدیریت می کند؟ چگونه بدون کوچکترین تاخیر و با بالاترین استاندارد ها در تراکنش های بین المللی، این حجم بالای پرداخت، مدیریت می شود؟ اگرچه دسترسی فراتر از انتظار در سطح جهانی به مشتریان بالقوه، مهمترین خصوصیت استفاده از این خدمات است، با این حال محافظتی که از اطلاعات اقتصادی شخصی به وسیله جداسازی حساب بانکی توسط اکانت ویزا یا مسترکارت انجام می پذیرد، به عنوان مهمترین ویژگی و دلیل اصلی استفاده از این خدمات است. در این مقاله با ما همراه باشید تا با معتبرترین برندهای صنعت خدمات پرداخت یعنی ویزا (Visa) و مسترکارت (MasterCard) و چگونگی کارکرد آنها بیشتر آشنا شویم.
اضطراب حمل پول نقد، یکی از عمده مسائلی بود که در گذشته همیشه هنگام سفر به خارج از کشور از شیرینی سفر مسافران می کاست. اما امروزه به لطف حضور کارت های اعتباری، انجام خرید آنلاین و پرداخت های اینترنتی از سایت های خارجی نیز به امری آسان تبدیل گشته است. همانطور که در مقالات گذشته نیز به آن پرداختیم کارت های اعتباری انواع مختلفی دارند که در صورتی که تمایل به تهیه این گونه کارت ها داشته باشید باید قبل از خرید، از تفاوت ها و امکانات آن آگاهی لازم را داشته باشید تا بتوانید با توجه به نیازتان بهترین آن ها را انتخاب نمائید. مایلیم در این مقاله اطلاعاتی در زمینه ویژگی ها و تفاوت ویزا کارت و مستر کارت را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. تقاضا می کنم با من همراه باشید!
مستر کارت و ویزا کارت، دو نوع از محبوب ترین انواع کارت های اعتباری هستند که شباهت های بسیاری از لحاظ ویژگی ها و امکانات، با یکدیگر دارند به طوری که بیشتر دارندگان این دو کارت اعتباری آن ها را غیر قابل تشخیص می دانند. اگر چه تقریبا از نظر اکثر صاحبان کسب و کارهای بزرگ هردو نوع کارت اعتباری قابل قبول هستند.